• Admin

Har ni en ferrari?

-Hej!

-Hej, det va länge sen!

-Ja verkligen! Jag hörde att du köpt en ferrari!?

-Ja, en gammal dröm som gick i uppfyllelse.

-Hur är den att köra då? Är det verkligen nån skillnad mot min gamla saab?

-Eh... jag vet inte. Ferrarin står i garaget.

Funkar skolutveckling så hos er? Har ni köpt ett fantastiskt system, en fantastisk utbildning och ställt den i garaget? Det slår mig när jag rör mig i landet att många gånger investeras stora pengar i utvecklingsprojekt, men man använder dem inte. De blir stående i garaget. Detta är en av de centrala anledningarna till att jag designat "Synligt Ledarskap i Skolan", så att det som ni vill ska hända faktiskt också händer!

86 visningar

© 2020 Me University Utveckling AB

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Me University Utveckling AB

Forshälla Sund 670

451 90 UDDEVALLA

christer@meuniversity.com

Tel:  +46766338985