© 2019 Me University Utveckling AB

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Me University Utveckling AB

Forshälla Sund 670

451 90 UDDEVALLA

christer@meuniversity.com

Tel:  +46766338985

November 29, 2015

Please reload

Recent Posts

Har ni en ferrari?

November 29, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Har ni en ferrari?

November 29, 2015

 

-Hej!

-Hej, det va länge sen!

-Ja verkligen! Jag hörde att du köpt en ferrari!?

-Ja, en gammal dröm som gick i uppfyllelse. 

-Hur är den att köra då? Är det verkligen nån skillnad mot min gamla saab?

-Eh... jag vet inte. Ferrarin står i garaget.

 

Funkar skolutveckling så hos er? Har ni köpt ett fantastiskt system, en fantastisk utbildning och ställt den i garaget? Det slår mig när jag rör mig i landet att många gånger investeras stora pengar i utvecklingsprojekt, men man använder dem inte. De blir stående i garaget. Detta är en av de centrala anledningarna till att jag designat "Synligt Ledarskap i Skolan", så att det som ni vill ska hända faktiskt också händer!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon